Projecten


Stormschade Heemskerk

Stormschade woning in Heemskerk. Deze woning valt onder de Monumenten zorg. De nokvorsten liggen in de kalkspecie dit is een speciale manier om nok vorsten vast te zetten. Het kost veel meer tijd om nokvorsten kalkspecie te zetten. Als de woning onder de Monumenten Zorg valt zijn er andere voorwaarden […]


Blokhut

De dakbedekking die gebruikt zijn shingles 3-tab geoxydeerde bitumen glasvlies inlage. Zinken goot bakgoot B37 zink 1.1 aangebracht in gegalvaniseerde beugels. De strook tussen de shingels en de zinken goot is van EPDM Resitrix. De Hemelwaterafvoer is gemaakt van PVC Ø 80 mm.


Stomerij Sassen te Haarlem

Grote renovatie van het compelete dakwerk en zinkwerk, waaronder vervangen van de dakshingles, oude zinken goten, dakkappellen en de schoorsteen.Na het verwijderen van de dakshingels en zinken dakkapelen is er een gebutimineerde dakbedekking aangebracht.Daarna is op het schuine gedeelte een gebutimineerde dampremmerde laag, isoalatie met een laag van APP 460 […]


Renovatie Kloverniersburgwal te Amsterdam

Bij een pand aan de Kloverniersburgwal te Amsterdam zijn we bezig met renovatie van diverse werkzaamheden. Zo hebben we de shingles langs het verticale dak vervangen, de zinken goot aan de voorzijde wordt vervangen. Voor onze veiligheid hebben we Kedge dakbeveiligingen bevestigd.


Natuur op het dak

Voordat je op het dak aan de slag kan moet het dak eerst geïnspecteerd worden. Als we dat doen komen we af en toe ook wat natuur tegen. Hier volgen een aantal foto’s van wat we op de daken zijn tegen gekomen.

Een jonge scholekster